Tuzluca Mahallesi İlkokulu
TUZLUCA MAH. BİLİNMEYEN42 SK. NO: 2 ÇAT / ERZURUM
04426112047

VİZYON

Milli Eğitim Temel Kanununda öngörülen genel amaçlar ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; öğrencilerin kendilerine özgü ihtiyaç ve özelliklerini dikkate alarak onları akademik ve sosyal yönden , ulusal ve uluslararası toplumların değerli bireyleri olmaya hazırlamak ve örnek bir okul olmaktır.

MİSYON

Bulunduğu çevredeki bireyin hak ve düşüncelerine saygı duymayı öğretmek için gerekli ortamı hazırlamak. Davranışlar ve öğrenme sürecinde sorumluluk alabilme olgusunu geliştirmek. Öğrenim sürecinde akılcı yaklaşım sağlamayı oluşturmak. Etkin ve aktif öğrenmeyi özendirmek. Spor ve sanatta gelişimi desteklemek. Dürüstlük , arkadaşlık , dostluk , iyilik duygularını geliştirmek. Çevreye duyarlılık duygularını kazandırmak. Ruhi ve fiziki sağlığın önemini anlatmak. Yüksek ögrenime geçiş için rehberlik etmek ve hazırlamak. Topluma hizmet olgusunu geliştirmek. Araştirma ve yaratıcılığın gelişmesini sağlayacak çevre oluşturmak. Ögrencide bağımsız çalışma ve buna bağlı olarak memnuniyeti ön plana çikarmak. Öğrenmeyi öğretmek ve buna özendirmek.

İstiklâl Marşını Güzel Okuma Yarışması´nda 3.lük elde edildi.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Normal Eğitim

09.00-14.20

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Lojman depo olarak kullanılmaktadır.

Servis Bilgisi

İl merkezinden ilçeye öğretmen servisleri vardır. İlçeden köye köy araçları gelmektedir.

İlçe 2 KM, İl 54 KM

KÖY